Дизайнерски мебели по поръчка

Тел. 0899969028, 0899960029

ПОВЕЧЕ ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?
Ние сме Георги и Мария Неделчеви. Родители сме на три прекрасни деца.
Децата ни са радостта на живота ни, а страстта ни са мебелите, които изработваме!
ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ MIKI MEBEL DESIGN?
Преди няколко години стартирахме нашия семеен бизнес с мечтата да създаваме неповторими на вид мебели, които да бъдат едновременно красиви и функционални. Обичаме да творим, да влагаме себе си в творенията си и да се наслаждаваме на усмивките на нашите клиенти, когато видят за първи път готовата си мебел. Това ни радва и мотивира изключително много!
Не искаме да правим просто мебели! Искаме да създаваме бутикови изделия, уникални като всеки един от техните нови притежатели. Това е мечтата и целта ни!
С КАКВО СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ?
MIKI MEBEL DESIGN е един от първите създатели и новатори на мебелите с извити форми в България. Уникални по форми и изключително трудни за изработка, тези мебели по поръчка ще внесат неповторима атмосфера и стил в дома ви.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?
Работим със страст и никога на едро! Имаме око за детайла и третираме мебелите си като своите клиенти - с внимание, респект и грижа.

Искрено ваши,
Георги и Мария

 

Иновативен дизайн

Мебелите по поръчка, които създаваме са красиви и с иновативен дизайн. Miki Mebel Design е сред първите, които изработват мебели с извити форми.

Гарантиран комфорт

За една мебел е важно не само да бъде красива, но и удобна. Именно затова държим всеки наш продукт да ви дава максимален комфорт.

Безкомпромисно качество

Всички материали, които използваме са изпитано качество. И никога не правим компромис с качеството.

Индивидуален подход

Всички мебели са съобразени с вкуса и желанието на нашите клиенти. За всяка мебел се изработва детайлен проект.